Hvad er SEO?

Ordet SEO består af initialerne i erklæringen om søgemaskineoptimering. Hvis vi undersøger SEO-arbejdet, som navnet antyder, kan vi beskrive det som en undersøgelse, der gør internetprojekter egnede til søgemaskiner med visse regler, og at sider er rangeret højt i søgninger.

Hvorfor vælge SEO?

I Danmark alene foretages der flere millioner søgninger på Google hver eneste dag. Med tiden er Google blevet så god til at servere relevante resultater for brugerne, at de fleste finder et tilfredsstillende resultat på side 1.

Z

Bedre placering på Google

Z

Mange flere “organiske” henvendelser

Z

Ingen “klik-pris”

Z

Overvågning af din hjemmeside

Z

Strategisk rådgivning ud fra dit behov

Z

Rapportering på effekten af SEO arbejdet

BEDRE PLACERING PÅ GOOGLE

Med god SEO, både on og off-page, vil din hjemmeside kunne forbedre sin placering på Google.

FLERE HENVENDELSER

Undersøgelser viser, at de færeste klikker videre fra side 1 på Google. Derfor vil en bedre placering, give flere henvendelser.

GODT FOR ADWORDS

Hvis du også har valgt at køre en Adwordskampagne sideløbende, vil god SEO, faktisk være med til at give dig en lavere klikpris.

 

Udvalgte kunder

Samarbejde bygget på tillid og resultater. Sådan får vi sammen succes. Nedenfor er et lille udpluk af de kunder, som vi løbende hjælper med at drive online forretning.

SEO optimering giver flere kunder og større salg

SEO optimering – også kaldet søgemaskineoptimering, handler om at skabe trafik til din hjemmeside eller webshop. SEO optimering er med andre ord et emne, du ikke kan komme uden om, hvis du ønsker flere kunder i butikken.

Blot fordi du har en flot hjemmeside betyder det ikke, at folk finder frem til den. Hvis din side ikke er SEO optimereret med de rette søgeord, kan kunderne ikke finde dig.

Hos ProduktivIT hjælper vi dig med at blive synlig i søgemaskinerne, så din virksomhed eller dine produkter dukker op som det første, når nuværende eller nye kunder søger på Google.

Hvad er Gratis SEO analyse?

Få lavet en gratis SEO-analyse hvis du er i tvivl, om du skal have lavet søgemaskineoptimering (SEO). En SEO-analyse kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor meget der skal laves, og hvor meget arbejde der ligger i at optimere dit website til gode placeringer. En god analyse skal laves af kompetente folk. Derfor er vores analyse ikke bare et automatisk udtræk, men en blanding mellem manuel gennemgang og automatiseret gennemgang.

Google anvender over 200 ranking signaler til at vurdere scoringen af deres søgeresultater. SEO omfatter tekniske, on-page- og off-page aktiviteter for at påvirke og forbedre nogle af de kendte signaler.

Vil du gerne vide hvordan SEO kan øge trafikken og omsætningen på dit site, skal du bare kontakte os til en uforpligtende samtale.

Lad os hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dig

 

SEO Optimering består af 7 elementer

For at forenkle vores arbejde og koge det ned til de grundlæggende principper, siger vi at vi i ProduktivIT arbejder med 7 forskellige områder af SEO optimering:

 

  • Keywordanalyse
  • Teknisk SEO
  • Indholdsoptimering af hjemmeside
  • Link building
  • Social synligheds-optimering
  • User engagement-optimering
  • Effektmåling

Nyt Hjemmesidedesign?

En ny webshop, kan være vigtig, taget i betragtning af, at Internettet er verdens største markedsplads, og hvis dit produkt skal sælge, er det vigtigt, at din webshop følger med tiden.

Måske har du haft webshop i en årrække, måske er du ved at starte din onlineforretning op. Uanset om du har været i gang i flere år eller er ny på markedet, er en ny webshop vejen frem, hvis du skal sælge dine produkter på nettet.

Det er vigtigt, at din webshop er opdateret, så den passer til dine kunders forventninger. Det hjælper vi dig med.

Har du ikke selv tid til at lægge nyt indhold på din hjemmeside / webshop? Lad os stå for arbejdet med at holde din virksomhed opdateret på nettet.

Hjemmesider

Lad os hjælpe dig med at designe en flot, stilren og brugervenlig hjemmeside, hvor de besøgende får serveret de helt rigtige budskaber og bliver til kunder.

Webshops

Ny webshop? Det behøver ikke at være hverken svært eller dyrt. Lad mig hjælpe med at finde præcis den løsning, som matcher din virksomheds krav. Jeg tilbyder løsninger udviklet i WooCommerce

Marketing

En flot hjemmeside eller webshop giver ikke kunder i sig selv. Lad mig hjælpe med at skabe trafik og salg. Vi har  erfaring med søgemaskineoptimering og AdWords, samt annoncering på både Facebook, Instagram og LinkedIn.

Vi kan også hjælpe dig med

Hosting

Sikker hosting af din hjemmeside

Support

Hjælp til driften af din hjemmeside

Klippekort

Hjælp til diverse opgaver på tværs af vores ydelser

Hvad er Gratis SEO Analyse ?

Når vi laver en analyse til dig, så kan vi analysere meget mere end bare dit SEO. Du får et samlet overblik, som giver dig det mest optimale overblik du kan få over dit website.