Få en professionel hjemmeside

Du får designet og opsat en professionel, moderne og responsiv hjemmeside i verdens største CMS system WordPress. Hjemmesiden har mange muligheder som blandt andet WebShop, Facebook-integration og meget mere.

Billig hjemmeside design – flot og lækkert efter dine ønsker og behov

Hos ProduktivIT laver vi hjemmeside design efter dine ønsker og behov. Vi går i tæt dialog med dig om, hvordan din hjemmeside skal se ud og hvad den skal kunne. På den måde sikrer vi os, at det færdige resultat bliver som du forventer det.

Professionelt hjemmeside design

Hvad enten du har brug for en simpel hjemmeside som visitkort, eller skal bygge hele din virksomhed op omkring denne hjemmeside, kan vi hjælpe med et yderst professionelt og responsivt hjemmeside design. Vi sørger for du får et hjemmeside design din virksomhed kan vækste af.

Søgemaskine optimering

Vi vil gerne skabe den trafik til din hjemmeside eller webshop, som giver dig flest mulige kunder eller henvendelser. Din succes er vores succes. Derfor kan du hos os få et godt tilbud på effektiv SEO optimering, uden at det koster dig det hvide ud af øjnene. Vores priser starter på et leje, hvor alle kan være med.

Moderne webdesign

Med over 100 færdige projekter ved vi hvad der skal til, for at et hjemmeside design spiller sammen med nutiden. Vi sørger altid for at dit nye webdesign er 100% moderne og spiller sammen med alle de nyeste trends. Dette inkluderer også, at hjemmesiden ser ordentlig ud på mobil og tablet.

Udvalgte kunder

Samarbejde bygget på tillid og resultater. Sådan får vi sammen succes. Nedenfor er et lille udpluk af de kunder, som vi løbende hjælper med at drive online forretning.

SEO optimering giver flere kunder og større salg

SEO optimering – også kaldet søgemaskineoptimering, handler om at skabe trafik til din hjemmeside eller webshop. SEO optimering er med andre ord et emne, du ikke kan komme uden om, hvis du ønsker flere kunder i butikken.

Blot fordi du har en flot hjemmeside betyder det ikke, at folk finder frem til den. Hvis din side ikke er SEO optimereret med de rette søgeord, kan kunderne ikke finde dig.

Hos it-works hjælper vi dig med at blive synlig i søgemaskinerne, så din virksomhed eller dine produkter dukker op som det første, når nuværende eller nye kunder søger på Google.

Repsonsive design

Responsive hjemmesider gør, at dit website bliver vist optimalt fra mobile enheder som eksempelvis smartphones og tablets.

En stadig større andel af forbrugerne anvender mobile enheder, når de handler på nettet, og det er derfor vigtigt, at ens hjemmeside automatisk tilpasser sig efter brugerens enhed. På den måde skabes den bedste brugeroplevelse for de besøgende på din side, og det genererer ligeledes også de bedste salgsresultater.

55% af danskerne anvender mobile enheder, når de går på nettet, og det er derfor ekstremt vigtigt, at din hjemmeside har et design, der virker optimalt, når dine potentielle kunder besøger din hjemmeside fra en mobil enhed.

Få en ny webshop, der øger salget af dine produkter

En ny webshop, kan være vigtig, taget i betragtning af, at Internettet er verdens største markedsplads, og hvis dit produkt skal sælge, er det vigtigt, at din webshop følger med tiden.

Måske har du haft webshop i en årrække, måske er du ved at starte din onlineforretning op. Uanset om du har været i gang i flere år eller er ny på markedet, er en ny webshop vejen frem, hvis du skal sælge dine produkter på nettet.

Det er vigtigt, at din webshop er opdateret, så den passer til dine kunders forventninger. Det hjælper vi dig med.

Web CMS-Aftaler

I et CMS er indholdet adskilt fra præsentationen.Der er mulighed for at skifte layoutet/designet, samtidig beholde indholdet på hjemmesiden.

Vi kan udvikle CMS som et standardsystem eller specielt fremstille til kundernes konkrete behov.

Har du ikke selv tid til at lægge nyt indhold på din hjemmeside / webshop? Lad os stå for arbejdet med at holde din virksomhed opdateret på nettet.

Hjemmesider

Lad os hjælpe dig med at designe en flot, stilren og brugervenlig hjemmeside, hvor de besøgende får serveret de helt rigtige budskaber og bliver til kunder.

Webshops

Ny webshop? Det behøver ikke at være hverken svært eller dyrt. Lad mig hjælpe med at finde præcis den løsning, som matcher din virksomheds krav. Jeg tilbyder løsninger udviklet i WooCommerce

Marketing

En flot hjemmeside eller webshop giver ikke kunder i sig selv. Lad mig hjælpe med at skabe trafik og salg. Vi har  erfaring med søgemaskineoptimering og AdWords, samt annoncering på både Facebook, Instagram og LinkedIn.

Vi kan også hjælpe dig med

Hosting

Sikker hosting af din hjemmeside

Support

Hjælp til driften af din hjemmeside

Klippekort

Hjælp til diverse opgaver på tværs af vores ydelser

MÅ VI GIVE DIG ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Har du en opgave du skal have løst, kan du få et uforpligtende tilbud, bare udfyld formularen med en beskrivelse af opgaven.