IT Support til Private

Står du og har et behov for it-hjælp?

ReferencerBliv kontaktet

TELEFONSUPPORT

Telefonsupport er Produktiv IT´s tilbud til kunder som har brug for lynhurtig support.

Det giver mulighed for at ringe til vores telefonsupport på telefon 82 30 74 00.

Hvis du har et problem, kan vi afhjælpe mange problemer med det samme over telefonen.

s

ONSITE SUPPORT

Produktiv IT tilbyder OnSite Support når du har problemer med din computer, printer, netværk eller andet it udstyr.

OnSite Support udføres ofte i forbindelse med en serviceaftale, hvor din virksomhed får en fast konsulent tilknyttet.

Kontakt vores support på 82 30 74 00 og aftal med en af vores konsulenter.

It hjælp til ældre

FJERNSUPPORT

Med fjernsupport kan vi fjernstyre din pc og på den måde ofte hurtigt løse mange forskellige opgaver eller hjælpe med, uden at være fysisk tilstede som:

• Computer
  • Server
  • Forskelige IT systemer
  • Overvågning Systemer

OFFSITE SUPPORT

Produktiv IT tilbyder OffSite Support og en lang række af services.

Det giver mulighed for at ringe til vores telefonsupport på telefon: 82 30 74 00.

Hvis du har et problem, kan vi afhjælpe mange problemer med det samme.

Vores kunder betyder alt

Her finder du et udsnit af dem

Mangler i en IT-partner?

ProduktivIT er din virksomheds IT partner. Få opsat, installeret,leveret og serviceret alt jeres IT-udstyr hos os.