COMPUTERKLUB

 

ComputerKlub er et tilbud om medlemskab for skoleelever, et medlemskab der giver adgang til hjælp med opsætning, brug og fejlfinding på eleven og dens families computerudstyr, samt også til fordelagtige salgskampagner i samarbejde med skolerne.

Produktiv IT’s kerne område er IT til privatskoler og gymnasier. En naturlig tilbygning for os er derfor også at tilbyde support til skoleelever og deres familier, da vores kendskab til skolernes IT krav giver os en fordel med hensyn til at sikre eleverne den bedste service.

 

ComputerKlub giver adgang til:

  • Gratis support en eftermiddag om måneden for de skoler der er tilmeldte
  • Mulighed for telefon og fjernsupport til medlemstakst
  • Mulighed for support i hjemmet til medlemstakst
  • Medlemstilbud for indkøb af computerudstyr

Du kan melde dit barn ind i ComputerKlub uanset hvilken skole/gymnasium barnet er elev i. Men har vi en nærmere aftale med skolen og mindst 10 elever med i ComputerKlub på skolen, så kommer vi fast ud på skolen en eftermiddag om måneden og yder gratis support. Her hjælper vi eleven med at installere det som eleven skal bruge til sit skolearbejde, samt med andre computer spørgsmål eleven kan have, både inden for betjening, informationssøgning og fejlsøgning.

Telefon og fjernsupport er for alle medlemmer af elevens husstand og gælder både computerne og hjælp til andet IT udstyr såsom opsætning af trådløst netværk, printer og smartphone.

Ved support i hjemmet aftaler vi en tid vores tekniker kommer på besøg, det kan for eksempel være aktuelt hvis vi skal se nærmere på netværksproblemer eller andre opsætninger.

Prisliste:

  • Medlemskab er 100,- pr. kvartal.
  • Telefon/fjernsupport er 50,- for start af session, og derefter 50,- pr. påbegyndt kvarter.
  • Support i hjemmet er 100,- for start af besøg, og derefter 100,- pr. påbegyndt kvarter*)