Produktiv IT fortsætter igen i år med at have en folkeskoleelev i praktik. I år var det Sofus Theodor Sørensen Stegemejer Sommer fra Ådelens Privatskole.

Sofus hjalp os med at lægge Windows på en Macbook, som altid kan have sine store udfordringer.

Han var ude at præsentere Produktiv IT på sin skole til ledelsen, hvor han prøvede at sælge vores produkter SkemaIntra en serviceaftale hvor Produktiv IT skulle hjælpe med at vedligeholde hele skolen IT-infrastruktur.

Sofus var også med Thomas vores salgschef til møder IT-Branchens’s kompetenceudvalg som leverer indspark til lovgivning blandt andet via dialog med politikere og myndigheder, høringssvar og presse. Sofus kom med sin mening og bud på hvordan man marketingmæssigt kan ramme flere unge til at tage en it-uddannelse.

Vi er glade for at have Sofus i praktik og ønsker ham alt held og lykke fremover på sin vej.

Produktiv IT støtter også Coding Class gennem IT-branchen, hvor vi håber at kodning i folkeskolerne bliver sidestillet med dansk og matematik.

 

 

Jeg har været i praktik her hos ”Produktiv IT” fra d. 16 april – d. 20 april. Imens jeg har været her har jeg lavet mange forskellige ting, som fx komme med til møde hos ITB, kontakte skoler for at være sælger og jeg har også fået lov til at rode med en iMac. Inden jeg startede troede jeg at jeg bare skulle ordne computere men så kom jeg med under salg og med til møde. Det trak mig ud af min komfortzone og det er jeg meget glad for. Jeg har lært meget om hvordan man arbejder og hvordan man kan sælge sine produkter. Hvis jeg kunne lave noget om ville jeg ikke gøre det. Det var en god arbejdsplads hvor der også var plads til hinanden og medarbejderne var meget imødekommende. Jeg ville råde andre der gerne vil noget inden for IT at prøve at få en praktikplads her.

Sofus Stegemejer Sommer