Medlemsportræt: Produktiv IT

Ishøj Erhvervsforening har skrevet et fint portræt af vores virksomhed, som du kan læse her

”Tre klik, så skal kunden have fundet den information, som de søgte.”

SkemaIntra; et koncept, som kan give selv den mest hårdføre forældre mareridt. Da Engin Salijevski startede Produktiv IT i 2010, var det med en klar mission: bedre skoleintra til landets folkeskoler. ”Kerneydelse er brugervenlighed i vores skoleintra-system” siger marketingansvarlig Lars Marstrand. ”Tre klik, så skal kunden have fundet den information, som de søgte.”

Produktiv IT’s SkoleIntra – Skemaintra

Nærværende IT-support

Produktiv IT’s primære kundegrupper er skoler og virksomheder, som tilbydes rådgivning, udvikling og drift af hjemmeside samt e-shop løsninger, service og support. ”Mange virksomheder har en fuldtidsansat IT-ansvarlig, som skal kunne løse alle mulige slags opgaver” fortæller Lars. ”Vi tilbyder at overtage ansvaret for firmaets IT og overvåge systemet, så vi kan løse problemet, så snart det opstår. Vi sender altid den medarbejder ud, som er ekspert i at løse det pågældende problem. Det giver højere kvalitet og besparelser ved at udlicitere deres IT til os.”

Salgsansvarlig Thomas Grand Pedersen supplerer: ”For at kunne give den bedste service, er det vigtigt at komme ud og opleve tingene fra kundens synspunkt. Derfor vil vi helst ud og møde kunden, selvom de fleste problemer kan løses fra kontoret. Vi finder næsten altid flere problemer, som vi løser, når vi er ude hos kunden.”

Thomas og Lars, Produktiv IT

Ishøj: den bedste bopæl

”Engin startede Produktiv IT inde i København, men han er selv fra vestegnen og flyttede firmaet til Ishøj, da der opstod behov for mere plads,” fortæller Lars. Thomas udbygger: ”Nu ligger vi lige ved motorvejen og kan rykke hurtigt ud til kunden.”

”Tiden er jo generelt en vigtig faktor for erhvervsdrivende,” siger Lars. ”I går aftes ringede en af vores erhvervsnaboer. Hans computer var brudt sammen og han havde brug for at få data fra harddisken. Det ordner vi i dag, så han kan komme hurtigt videre med forretningen.”

Fremtiden: udlandet og e-sport

Produktiv IT har ansat to nye medarbejdere i 2017 og håber på at udvide medarbejderstaben yderligere i de kommende år. Det skal blandt andet ske ved flere erhvervskunder, et samarbejde med IT-brancheforeningen og eksport af skoleintra-produktet til udlandet. ”Vi har gode kontakter i Vietnam,” fortæller Thomas. ”Derfor har vi arrangeret en testperiode derovre til januar, hvor 10.000 skolebørn får glæde af vores skoleintra. Hvis alt går godt, implementerer vi systemet for 30.000 brugere til marts. Herhjemme samarbejder vi også med non-profit foreningen Coding Pirates om at sætte kodning og viden om IT på skemaet i folkeskolerne.”

Desuden er Produktiv IT gået ind i den hastigt voksende e-sportsbranche, hvor firmaet bygger computere og sponsorerer Nicklas Dittmer, som er blandt de bedste i verden til spillet Heartstone. ”Vi har bygget den computer, som Nicklas spiller på,” siger Lars. ”Nicklas er et godt forbillede for andre unge, fordi han bryder med fordommen om den inaktive computernørd med energidrik i hånden. Ud over at være professionel gamer er Nicklas nemlig ved at tage en uddannelse som fitness-instruktør.”

Nicklas “Tessin” Dittmer (venstre)

Thomas supplerer: ”En gaming-PC er en kvalitetsmaskine og når vi går ind på e-sportsmarkedet, er det netop fordi, at vi tror på kvalitet frem for bare at losse billigt bras ud, som andre forhandlere forfalder til. Derfor rådgiver vi også om både computerhardware og moderne teknologi; der er eksempelvis rigtig mange smartphones, som kan mindst lige så meget som Apples produkt, men koster langt mindre.”

Det gode erhvervssamarbejde

”Vi vil meget gerne samarbejde med flere naboer her i erhvervsområdet,” siger Thomas. ”Derfor tilbyder vi et gratis IT-sikkerhedstjek. Når persondataforordningen fra EU kommer til maj, risikerer man jo kæmpebøder, hvis man ikke har en klar sikkerhedspolitik og har styr på persondata. Selvom det er en stor udfordring for erhvervslivet, så ser vi frem til forordningen, fordi den vil hæve kvaliteten af IT-sikkerhed. Det er der i den grad brug for!”

Produktiv IT tilbyder desuden gratis IT- og teleanalyse til din virksomhed. Er du interesseret i at høre mere om samarbejdsmuligheder og hvordan Produktiv IT kan hjælpe dit firma, så skriv en mail til Thomas eller ring: 71 99 84 83

Du kan læse mere om Produktiv IT på deres hjemmeside eller på LinkedIn

Skrevet af Michael Aaby Clauding, Ishøj Erhvervsforening
Se fuldt portr
æt her Ishøj Erhvervforening