PRODUKTIV IT

Virksomheden
REFERENCERJOBS

Vi vil gerne gøre en forskel.
Ikke kun for din IT, men også dig

 

I ordet mentor lægger der helt principielt, at vi gerne vil gøre en forskel for andre. Særligt, når det kommer til IT. Vi er eksperter i skarpe IT-løsninger, og vi deler gerne ud af vores viden, så du får en løsning, der er værdiskabende; nu og i fremtiden.

OM PRODUKTIV IT

Produktiv IT blev etableret i 2010 og består af en række kompetente teknikere og it-konsulenter.

Vi besidder et højt kompetence niveau og har stor erfaring med levering af høj kvalitetsservice af serviceydelser, afhjælpning af fejl på arbejdsstationer til fejlsøgning, analyser, samt installation af større løsninger.

Produktiv IT har været hurtigt voksende og har flere samarbejdsaftaler med skoler og virksomheder.

Loyalitet har stor betydning for vores virksomhed og er en del af vores kendetegn for vores længerevarende partnerskab med vores kunder. Det er vigtigt for os, at kunden forstår, hvad der udføres af arbejde og er tryg med samarbejdet.

En del af det gode selskab

Vores partnere er blandt andet grundet til, at det lidt sjovere at samarbejde med os

 

IT SUPPORT

 

Moderne virksomheder, uanset størrelse, er afhængige af god it-infrastruktur. Værktøjerne i nuværende virksomheder er teknologibaseret, og når der opstår problemer med disse værktøjer, påvirker det hele arbejdsprocessen i virksomheden.

Produktiv IT giver dig ro i sindet, når det kommer til it-relaterede emner. Du kan udelukkende koncentrere dig om at drive din virksomhed og tillade vores engagerede og kvalificerede team, til at fjerne eventuelle it-relaterede bekymringer.

 

Vi vurderer kundens behov i fællesskab med kunden. Derefter udarbejdes der et meget fordelagtigt tilbud, som først træder i kraft ved kundens accept.

Vores kunder betyder alt

Her finder du et udsnit af dem

 

PERSONLIG IT SUPPORT, SALG OG VEJLEDNING

 

Vi er passionerede omkring IT Service. Vi vil altid gå det ekstra skridt for at gøre dig mere end 100% tilfreds.

Vi lever af vores glade kunder, derfor får du ikke kun en IT supporter, men du får en samarbejdspartner, som kan hjælpe og vejlede dig til den bedste løsning.

Vores løsninger vil være dybdegående og gennemarbejdet uafhængigt af, hvilket problem der måtte være tale om. Kontakt os endelig, i tilfælde af yderligere spørgsmål eller behovet for flere informationer.

Mangler i en IT-partner?

ProduktivIT er din virksomheds IT partner. Få opsat, installeret,leveret og serviceret alt jeres IT-udstyr hos os.