Produktiv IT til Odincon

Vi var i weekenden i Odense til Odincon og ESL Pro League. Vi havde i vores stand 3 gaming computere, hvor folk fik mulighed for at spille på vores helt nybygget gaming computer. De fik lov til at spille mod en Professionel Hearthstone spiller Nicklas Dittmer “TESSIN” Mange måtte gå skuffet derfra efter og have tabt, men der nogle få der kunne gå derfra med et smil på læben. Første person var Nicolaj, som oveni fik en fed musemåtte med hjem efter sejren.
TESSIN vandt Odincon Lan i Hearthstone om fredagen.

Vi havde i løbet af lørdagen og søndagen besøg af rigtigt mange flinke mennesker. Alle var meget interesseret i og høre om vores medbragte gaming computere og få et spil eller en snak med TESSIN om livet som Hearthstone spiller og spillet generelt.

Vi var rigtigt glad for at de mennesker der var forbi til en snak eller en duel mod TESSIN, i var med til at gøre weekenden rigtig god for os som stod i standen.

Besøg af RobinSamse

Vi fik på vores stand fint besøg af Robinsams, som fik en Hearthstone duel imod TESSIN, TESSIN vandt i en tæt duel. Robin har længe fulgt Hearthstone på streaming og syntes det var rigtigt sjovt og få spillet igen. De to duellanter blev enige om at mødes igen i en kamp online inden længe.
En officiel fra ESL Pro League fik også en udfordring på bedst ud af 3. Tessin vandt 2-0. TESSIN fortæller at han har haft ham som dommer i Dream Hack i Rumænien, en sjov oplevelse og sidde mod en så god spiller, fortalte han efter kampen.

Konkurrence

Vi har i løbet af weekenden kørt en konkurrence hvor man kunne vinde nogle lækre Corsair produkter og nogle af vores DEMO produkter fra messen. Vi trækker 14/12 lod blandt alle de likes opslaget og facebook siden har fået og kommentare 6 vindere, som får en præmie.

Se konkurrencen her

Tak til:

Vi vil gerne takke alle der var forbi vores stand i weekenden. En stor tak til Nicklas Dittmer “TESSIN” for at stille sin tid til rådighed for os. IT-Branchen for at invitere os med til ODINCON. Odense Kommune for et super event, vi er rigtigt glade og stolte over det event som vi var en del af..