Juni Tilbud

 I hele juni måned får I du tilbuddet om at få lavet en hjemmeside

( WP BASIC) på 5 undersider for blot 1.000 kr. Normal pris 4.290 kr. Alle priser er ekskl. Moms.

 Eneste krav, der skal tegnes en CMS aftale.

WEBLØSNINGER

 

Vi har en omfattende erfaring med at arbejde med WordPress og kan på relativt kort tid udarbejde en hjemmeside, så længe vi har de tekster og billeder, vi skal bruge.

FÅ EN PROFESSIONEL HJEMMESIDE

Din hjemmeside danner i mange tilfælde dine kunders første indtryk af din virksomhed. Formålet med din hjemmeside er at præsentere din virksomheds budskab optimalt overfor din målgruppe, således at du i sidste ende kan mærke det på bundlinjen igennem et øget salg. Vi hjælper vores kunder med at få udarbejdet nye, professionelle og salgsfremmende hjemmesider.

Skal vi også hjælpe dig?

EN HJEMMESIDE DER KAN SÆLGE

Uanset hvad du sælger, så er det vigtigt at din hjemmeside kan sælge netop dit produkt eller ydelse. Derfor bruger vi altid tid på at lære dig og din virksomhed at kende. Vi ved at din hjemmeside er et fundamentalt redskab i din virksomheds markedsføring, og vi tager derfor altid vores arbejde yderst seriøst.

ET MODERNE OG MOBILVENLIGT WEBDESIGN

Vi udvikler din nye hjemmeside i et moderne og mobilvenligt webdesign. Det er meget afgørende, at dine potentielle kunder får den optimale brugeroplevelse, uanset om kunden besøger din hjemmeside fra deres desktop, tablet eller smartphone. Din nye hjemmesides design udarbejdes med udgangspunkt i dit brand, målgruppe og produkt/ydelse. Derved skaber vi sammen de optimale rammer for din online succes.

LET OG ENKEL ADMINISTRATION

Teknisk udarbejder vi vores hjemmesider i WordPress CMS. Det betyder, at du får en hjemmeside, hvor du let og enkelt kan administrere indholdet efterfølgende i dit kontrolpanel. 25% af alle websites i verden er bygget i det populære CMS – og det er med god grund. Det er et sikkert, fleksibelt og brugervenligt styresystem. Præcist som vi vil have det.

SKAL VI RINGE DIG OP?

Få en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker