Produktiv IT

Pro Gaming

 

 

 

 

Esport lokale til skoler, foreninger og virksomheder

Skal din skole kunne tiltrække nye elever via et nyt Esports lokale?

ESport er den hemmelige ”sport” i Danmark, flere og flere skoler tilbyder deres elever undervisning i Spil som CS og LOL. Nu er det også muligt og tage Esport som valgfag på HF.

Det er blevet in og gå til Esport, flere sports foreninger rundt i landet tilbyder træning og kampe i flere spil.

Vi hjælper din skole eller forening med at få sat lokalet op og bygger computere efter jeres behov.

 

 

Phantom 410

ATX Mid-Tower redesigned from the original Phantom

COOLING

Clearance for top 240mm dual radiator for water cooling solutions.

FAN SLOT

Adjustable interior pivot 120mm/140mm fan slot for directional air flow

 

 

INPUTS

Front Internal 2x USB 3.0 headers, 2x USB 2.0, audio and microphone input.

WIRE MANAGEMENT SUPPORT

Wire management support up to 25mm space for easy cable management.

 

PHANTOM DESIGN

Med stor indflydelse fra sci-fi-genren gav den oprindelige Phantom anledning til NZXTs dristige og udfordrende design. Siden begyndelsen i 2010 er alle Phantom kabinetter kendt for at flytte grænserne for at kunne opnå den perfekte grænse mellem perfekt balance og tidløs form og avant-garde tiltrækningskraft. Phantoms unikke asymmetrisk ydre er en populær feature beundret af både design entusiaster og af spillere.

SIGNATUR HVID

Engang var sort et most for gaming kabinetter, den hvide phantom med sort kant har turde udfordre normen. Siden da har vi tilbudt vores kabinetter med forskellige hvide udvendige variationer, højt værdsat for sin slanke, ultramoderne æstetik.

DUAL FANS THERMAL DESIGN

Dual fans dækker mere område af heatsink for at fjerne varmen væk mere effektivt.

MILITARY CLASS 4 COMPONENTS

En af de afgørende faktorer i ydeevne er kvaliteten af de anvendte komponenter. Derfor bruger MSI kun MIL-STD-810G-certificerede komponenter. Kun disse komponenter har vist sig at være holdbare nok til at modstå de torturøse omstændigheder ved ekstrem spil og overclocking til udvidet brug.

         

Z270-A PRO

FULDT KONTROLLERBAR FAN HEADERS

MSI-bundkort giver dig mulighed for at styre hastigheder og temperaturer for hele dit system og CPU-fans, hvilket giver dig fuld kontrol til at oprette et coolt og lydløst system. Viftehovedene er bekvemt placeret med de mest populære CPU-kølere i tankerne.

Vandkøling klar

 

6x Fan headers

 

4K DisplayPort

 

PROFESSIONEL LYDKVALITET

Få den mest efterdybende lydoplevelse. MSI Audio Boost leverer den højeste lydkvalitet ved brug af lydkomponenter af høj kvalitet. Dette giver dig mulighed for at nyde en betagende, spilskiftende lyd for at skabe de mest dynamiske lydbilleder.

Intel Liquid Cooling Solution TS13X CPU Køler – Vandkøling

CPU køler, vandkølingssystem, passer til Intel LGA1150 / LGA1151 / LGA1155 / LGA1156 / LGA1366

DESIGNET FOR OPTIMERET YDEEVNE

Intel har arbejdet tæt sammen med Asetek, som er førende inden for flydende afkølingsløsninger, for at designe en optimeret flydende termisk løsning. Baseret på Asetek ‘s industrinsprøvede design, er TS13X blevet yderligere forbedret med en specialdesignet 120mmx25mm ventilator, en ny højere effektivitets kølerblok og en ny varmeveksler, alt for at opnå et højt niveau af termisk ydeevne.

MAKSIMAL VARMEOPLØSNING

Intel TS13X har en 150mm x 118mm x 37mm radiator, som giver større køleevne sammenlignet med standard 1 “tykke radiatorer på grund af dens større overfladeareal. Intel TS13X har også det nyeste i kobber koldt plade design ved hjælp af state-of-the-art ultraffektive varmeoverførende mikrokanaler. Disse nye og forbedrede mikrokanaler er i stand til at overføre varme fra CPU’en til væsken mere effektivt end tidligere generationer af mikrokanaler og pinfin-koldplader. Denne forbedring i koldplade-design muliggør overlegen varmeoverførsel uden øget pumpestøj eller kompromitteret pålidelighed

SKAL VI RINGE DIG OP?

Få en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker

Du er også velkommen til at kontakte os direkte:

 82 30 74 00

info@produktivit.dk