Netværk løsninger til din virksomhed

ReferencerBliv kontaktet

NETVÆRK

 

Skal du sikre en god kommunikation og nye netværksløsninger til din virksomhed, er det vigtigt at samarbejde med den rigtige leverandør, som forstår dine behov.

Produktiv IT leverer servere og netværksløsninger til virksomheder. Vi er rustede til at udvælge den bedste serverløsning til netop din virksomhed. Grundet vores store indsigt og ekspertise, sikrer vi, at din kommende serverløsning hverken er i underkanten eller alt for omfangsrig.

TRÅDLØSE LØSNINGER

 

Skal ansatte kunne tilkoble deres mobiltelefoner, bærbare computere, eller skal der etableres videoovervågning via trådløst netværk?

Vi gennemgår jeres virksomhed og fremstiller den løsning som passer jer bedst, så I kan sikre en stabil, sikker og hurtig netværk til virksomheden.

Kontakt os hvis i vil høre nærmere.

SERVERE & STORAGE

 

Hos Produktiv IT leverer vi den server som i har brug for.

Vi har til forskellige størrelser virksomheder, både store som små. Sammen kan vi finde den mulighed som passer til jeres virksomhed.

Alt jeres data kan gemmes på netværket. Hvilket gør, at i altid kan tilgå jeres dokumenter fra hvilken som helst PC, i virksomheden. Samtidig medfører det også at risikoen for tab af data er betydelig mindre, end hvis i ikke har valgt en netværksløsning, da dokumenterne er gemt på vores servere i stedet på den individuelle computer.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

NETVÆRKSOVERVÅGNING

 

Vil du holde dig opdateret med vigtige  opdateringer eller have det fulde overblik over netværket, både i øjeblikket og tidligere hændelser. Så kan Produktiv IT hjælpe dig med denne løsning.

Vi kan levere løsninger som giver jeres virksomhed mulighed for at monitorere hele systemet, såsom hvilket tidsrum Pc’er er tændt og slukket, hvordan netværket kører, samt indsamle logs af systemet for at danne sig et overblik over netværket.

Vi vil få direkte besked via e-mail og SMS, hvis der forekommer fejl i systemet. Det kan være printer/Pc som går ned, virus alarm og problemer med netværket mv.

Det giver mulighed for at opdage fejl hurtigt samt forbygge fremtidige problemer, hvilket gør, at oppetiden holder sig på et maksimum og virksomheden kan arbejde produktivt.

CLOUD LØSNINGER

 

Hos Produktiv IT har vi udviklet vores eget Cloud Storage and Sharing løsning ved navn SkyIntra.

SkyIntra er et cloud storage og sharing system udviklet til skoler og til virksomheder.

Det giver lærere og forældre mulighed for nemt og sikkert at dele filer med hinanden og få adgang til filer fra hvilken som helst computer.

Vi kan også hjælpe med vejledende support af DropBox/SkyDrive/Google Drive.

For den fulde support anbefaler vi SkyIntra som den optimale løsning.

I er velkommen til at kontakte os, hvis i vil have yderligere info.

MÅ VI GIVE DIG ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Har du en opgave du skal have løst, kan du få et uforpligtende tilbud, bare udfyld formularen med en beskrivelse af opgaven.