Kamera overvågning | Til Private & Erhverv‎

Hold tyvene væk med overvågningskameraer
ReferencerBliv kontaktet

KAMERA OVERVÅGNING

 

Nogen gange kan det alene være skiltningen, der stopper tyvene, for hvem vil risikere at komme så tæt på virksomheden, at man ender på overvågnings billederne, hvis det kan undgås?

Kvalitet

Overvågnings kameraer kan fås i mange prislejer og kvaliteter, fra enkle kameraer med grovkornede sort/hvide billeder til HD-kameraer med højopløselige farvebilleder.

Med de bedste af de overvågnings kameraer, der er på markedet i dag, kan man få meget gode billeder både dag og nat, hvis man vælger et overvågningskamera med infrarød belysning. Det giver farvebilleder i dagslys og sort/hvide billeder i mørke, begge dele i høj kvalitet. Kameraerne finder selv ud af at skifte mellem dag- og nattilstand. De gode billeder er med til at øge værdien af kameraovervågning.

Kamera overvågning kan anvendes til adskillige formål alt efter behov.

Her på vores hjemmeside kan du desuden bestille servere, overvågnings kameraer til sommerhuset eller derhjemme, som sikrer, at du er godt rustet i kampen mod indbrudstyvene.

Vi samarbejder med verdens førende producenter bl.a.:

  • Milestone
  • Hikvision
  • Sony
  • Panasonic
  • Axis

Hvorfor er det en god ide at have kameraovervågning?

Du får naturligvis en grundig instruktion i, hvordan og hvorledes din videoovervågning virker, således at du er i stand til at betjene det selv.

Opsætning af et overvågningskamera er en rigtig god investering, da det virker præventivt ved at skræmme indbrudstyven væk, og har du været så uheldig at have besøg af en indbrudstyv alligevel, så er det meget nemmere at identificere tyven ved hjælp af videoovervågning, end det ellers ville være.

Vi har specialiseret os i skolernes it-styring og ved lige præcis, hvilke særlige behov – og løsninger der skal til i forskellige problemstillinger for at sikre driften.

Vores kunder betyder alt

Her finder du et udsnit af dem

Kontakt os og hør mere om de forskellige muligheder for overvågning

Er du interesseret i at høre mere om de mange fordele ved at have overvågning på sin grund, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på videoovervågning, hører vi meget gerne fra dig. Du skal blot ringe til os på telefon 82 30 74 00 eller skrive til vores e-mail info@produktivit.dk, hvis vi skal hjælpe.

MÅ VI GIVE DIG ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Har du en opgave du skal have løst, kan du få et uforpligtende tilbud, bare udfyld formularen med en beskrivelse af opgaven.