PROFESSIONEL OG KOMPETENT IT-RÅDGIVNING

Jeres behov er det vigtigeste

IT-RÅDGIVNING

Det er meget kompliceret med IT-infrastruktur og derfor kræver det ekspertise, for at sikre sig de bedste løsninger og valgmuligheder. I den forbindelse yder vi gratis rådgivning til vores kunder. Vi tager højde for god kvalitet, sikkerhed og økonomi, dermed undgår man at skulle betale for meget i pris eller gå på kompromis med kvaliteten.

Hos Produktiv IT er du altid velkommen til at få et uforpligtende samtale og høre om hvilke muligheder vi kan strikke sammen for jeres virksomhed.

Vi vil med glæde høre fra jer pr. telefon, e-mail eller med et besøg på vores kontor i Ishøj.

Vi vil meget gerne besøge jer! 

 

Som beskrevet under Gratis IT-Analyse, tilbyder vi en gratis gennemgang af jeres IT, hvor vi kommer med en status på, hvordan jeres IT-setup fungerer.

Vi kan rådgive om alt indenfor IT til erhverv, og kan derfor komme med et skarpt bud på, hvilke knapper der kan skrues på, for at jeres IT-setup bliver endnu bedre. Vi sidder klar i vores kontor, som vi er klar til at hjælpe/rådgive jer. Der er stor erfaring i afdelingen, og vi er godt klædt på til, at give jer den rette rådgivning.

Vi rådgiver alle former virksomheder, så uanset om man er en ny startet enkeltmandsvirksomhed eller et større firma med stor erfaring, så kan vi finde den rette løsning til jer!

Læs mere om, hvilke services vi tilbyder under fanen, IT-løsninger.

MÅ VI GIVE DIG ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Har du en opgave du skal have løst, kan du få et uforpligtende tilbud, bare udfyld formularen med en beskrivelse af opgaven.