IT OUTSOURCING

Optimér din forretning og lad os håndtere dit IT
Bliv kontaktet

Færre bekymringer og mindre bøvl

I slipper for driften af jeres IT og de udfordringer, der kan være forbundet hermed. Vi tager os af det hele.

Support når du har brug for det

Vores åbningstider er længere end normalen, og med support 24/7 er vi der, når kunderne behøver os.

Vi vil gerne gøre en forskel. Ikke kun for din IT, men også dig

Vi er eksperter i skarpe IT-løsninger, og vi deler gerne ud af vores viden, så du får en løsning, der er værdiskabende; nu og i fremtiden.

Hvorfor Outsoruce?

 

IT infrastrukturen bliver stadig mere kompleks, også i små og mellemstore virksomheder samt skoler og samtidig er vi mere afhængige af, at den hele tiden er velfungerende.

Udviklingen går stærkt og der skal bruges mange ressourcer på at ”følge med”, samtidig holde tingene kørende. Det kan være svært at opretholde den nødvendige kompetence og manglende viden kan hurtigt blive en begrænsning for den videre udvikling.

Derfor er løsningen at overlade (outsource) IT driften til en partner, der kan tilbyde flere valgmuligheder, bedre kvalitet og værdi – altså mere konkurrencekraft.

Du får adgang til en stor virksomheds IT afdeling, uden at skulle betale mere.

Produktiv IT har fokus på at betjene skoler,mindre og mellemstore virksomheder der ønsker en aktiv samarbejdspartner, der kan levere individuelle løsninger indenfor rammerne af gennemprøvede standardkoncepter. Vi ønsker at opnå stordriftsfordele, men samtidig tage hensyn til virksomhedernes individuelle krav.

I Gang med outsourcing

 

I Produktiv IT satser vi på et langsigtet partnerskab med vore kunder.

Betingelsen for et succesfuldt samarbejde er at få så præcis en forventningsafstemning som muligt – hvad er behovene og hvordan kan Produktiv IT løse dem?

Første skridt er derfor altid en analyse af den nuværende installation, der afsluttes med et løsningsforslag og et bindende tilbud.

Analysen er gratis, men kræver naturligvis, at vore konsulenter får adgang til at gennemgå virksomhedens IT installation, får relevante informationer om applikationer og eksterne leverandører mm.

Samtidig gennemgås virksomhedens krav og behov for driftsgaranti, brugersupport, systemadministration mm., samt virksomhedens udviklingsplaner. Virksomheden skal typisk bruge 3-5 timer på denne opgave.

På baggrund af analysen udarbejder Produktiv IT en rapport, der omfatter forslag til løsning med bindende pristilbud og forslag til implementeringsplan.

Kontakt os og aftal en gratis og uforpligtende analyse.

Har du spørgsmål eller har du brug for et godt tilbud så

Hvorfor ProduktivIT ? 

Produktiv IT har mange års erfaring med drift af IT Infrastrukturen hos en lang række virksomheder med forskellig størrelse.

Vi beskæftiger en række meget erfarne og kompetente medarbejdere, og har et tæt samarbejde med vore nøgleleverandører.

Vi kan tilbyde velgennemprøvede løsningskoncepter, samt tilbyde en bred vifte af ydelser og produkter.

Sikker og stabil drift af IT løsninger er i høj grad et spørgsmål om forebyggelse frem for kriseløsning. Ved konsekvent overholdelse af driftsprocedurer og konstant fokus på forbedringer, er det vores mål løbende at forbedre såvel oppetid som driftsstabiliteten, samtidig med at vi opnår en høj grad af datasikkerhed.

Produktiv IT investerer løbende i udvikling af løsninger og ydelser, så vore kunder altid har adgang til den nyeste teknologi og løsninger.

BLIV KONTAKTET

ProduktivIT – Løsninger 

 Produktiv IT er et rammekoncept for outsourcing af driften af virksomhedens IT løsning.

Udgangspunktet er, at alle virksomheder har forskellige behov, derfor skal vi kunne ”designe” en løsning, der passer bedst muligt til den enkelte virksomhed og nemt kan tilpasses, når behovene ændres.

Produktiv IT Support aftaler kan f.eks. sammensættes således:

”On site” konsulentassistence:
Aftale om faste terminer eller ad-hoc support.

Kritisk tilkald:
Sikkerhed for hurtig hjælp ved kritiske problemer.

Hotline:
Telefonisk eller mail support til IT ansvarlige eller generelt til alle brugere.

Remote support:
Mulighed for remote support fra konsulenter i driftscentret – indenfor normalarbejdstid eller 24/7

Overvågning:
Løbende overvågning af hardware/software servere, netværk og kommunikationsudstyr.

Systemadministration:
Administration af brugere, software opdateringer, back-up etc.

Hosting:
Hosting af services (eks. Backup eller Antivirus), specialapplikationer (eks. Exchange eller Hjemmeside) eller hosting af servere.

I Produktiv IT vil vi levere markedets bedste forhold mellem pris og ydelse. Vi tilstræber samtidig, at der er en direkte sammenhæng mellem omkostninger og udbytte, og at aftalerne hurtigt kan tilpasses til ændringer i virksomhedens behov.

For Produktiv IT Support aftaler afhænger prisen af omfang, kompleksitet og størrelse af installationen.

Et bindende tilbud afgives efter en analyse, der naturligvis er gratis.