Har du brug for ekstra sikkerhed på din ejendom, virksomhed eller private bolig, så kan vi hos ProduktivIT opsætte komplette videoovervågnings-løsninger.

Video overvågning er ved at være allemands eje. Det er et produkt som i den grad skaber tryghed og overblik over, hvem der færdes omkring din virksomhed, hvad enten du selv er tilstede eller på farten. Vi benytter os af flere forskellige producenter indefor video overvågning, hvilket kommer til fordel for vores kunder. Vi kan udføre simpel video overvågning, men samtidig også de mere specielle opgaver. Idag er video overvågning så intelligent, at der findes et hav af muligheder, specielt indefor objekter som kameraerne kan genkende. Eks. nummerplade genkendelse og person identificering. Kameraerne optager i high definition, så optagelserne er ultra skarpe. Det hjælper myndigheder med efterforsknings muligheder, og giver dig som kunde de mest brugbare optagelser.     Når vi snakker video overvågning, er det et must at besigtige opgaven, for at udregne en pris. Økonomi går naturligvis hånd i hånd med kvalitet, men fordi vi benytter os af flere forskellige producenter, har vi mulighed for både at servicere store og små kunder. Ingen virksomhed er for lille til os, så sidder du med spørgsmål til hvordan vi kan sikre din virksomhed, så kontakt os, og vi kommer med et kvalificeret bud på en prisbevidst løsning.

Har du spørgsmål til video overvågning, og om hvilke løsninger vi kan lave til din virksomhed eller hjem, så kontakt os, og vi laver en gratis besigtigelse, hvor vi også forklarer mere og rådgiver om produkterne. Nummeret er som altid 82 30 74 00 eller mail info@produktivit.dk