Hjælp til optimering.

Produktiv IT tilbyder virksomheder på Sjælland og København en Gratis IT Analyse, hvor vi undersøger strømbesparelse, IT-sikkerhed, server- og netværksdrift samt generelle forbedringer af din virksomheds digitale udstyr.
Efter vores analyse vil vi have dannet os i et overblik over virksomheden. Efter analysen kan vi med nye overblik hjælpe med optimering af IT i virksomheden. Vi kan hjælpe på arbejdsgangen, delinng af filer, mail og printere i virksomheden og måske spare virksomheden penge på køb af software eller hardware.

Vores Hjælp

Vi har i flere år hjulpet flere virksomheder med at optimere deres WIFI så at de får den bedste forbindelse lige meget hvor i virksomheden de befinder sig. Vi er IT-ansvarlige på flere skoler, hvor vi hjælper med alt fra skolens server til filter.Vi sikre at eleverne ikke får adgang til forkerte hjemmesider. Vi hjælper skoler ved eksamener, både med opsætning af netværk og med at opdage om der befinder sige evt snydere. Vi har investeret end del penge i at kunne sikre at eksamener på vores skoler foregår på en fair vis. Alle vores kunder er blevet optimereret udfra en IT Analyse, da det hjælper os til at forstå hvor virksomheden hænger sammen,

Vores daglige gang er ude i virksomheder og på skoler, hvor vi hjælper med at gøre deres dagligdag nemmest muligt og give dem en kontakt person som altid er indenfor rækkevidde. Vores ekspertise spænder bredt fra computere, telefoner til kamera overvågning.

Kunne dette have interesse så kan vi kontaktes via Tel: 82 30 74 00 eller E-Mail: lma@produktivit.dk