KLIPPEKORT

Har du ikke det helt store mandskab og derfor ikke brug for daglig it-hjælp, så kan du benytte et af vores klippekort, som findes i forskellige timeantal.

Vejledende priser ekskl. moms gældende fra 1. Oktober 2017 for klippekort aftale. Klippekort faktureres forud. Er gældende i 12 måneder. Ubrugte klip refunderes ikke.

* Telefoniske service afregnes pr. påbegyndt kvarter. Derfor anbefaler vi man tegner Fri telefonservice***

**On-site service er fysisk tilstedeværelse i virksomheden inden for den klippekortsform som tegnes.
 ***Fri telefonservice tegnes hvis man har mange telefoniske henvendelser og spørgsmål, hvor man ikke ønsker at betale per påbegyndt kvarter. Bemærk priserne er begrænset til et vis antal afhængig af virksomheden eller skolens størrelse.

****Overvågning af f.eks. servere, computere, antivirus, backup osv.

*****Man kan ringe til os 24/7 hvis der opstår strømsvigt, brand osv. NB: bemærk hvert service kald koster kr. 495,- derefter timepris kr. 1.295,- pr. påbegyndt kvarter

Bemærk det med mange opgaver bedre kan betale sig at indgå en serviceaftale frem for en klippekortløsning da forpligtelsen er anderledes og kun vores ansvar.  Mange konsulentvirksomheder tager op til kr. 30.000,- bare for at analysere et trådløst netværk på skolen eller virksomheden, hvortil vi tilbyder disse analyser gratis ved en serviceaftale.

MÅ VI GIVE DIG ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Har du en opgave du skal have løst, kan du få et uforpligtende tilbud, bare udfyld formularen med en beskrivelse af opgaven.