FRI SERVICE AFTALE

Vi anbefaler altid den IT-løsning, der passer til din virksomheds behov. Forskellige IT-løsninger til forskellige virksomheder. Her er ingen kunder for store, for små, for simple eller for komplekse.
Vi er her for at skabe en forretningsmæssig effekt med IT. Og det starter altid med at udvise respekt for din virksomhed.

Vejledende priser ekskl. moms gældende fra 1. oktober 2017 for serviceaftale der tegnes og betales forud ved 12 måneders kontraktindgåelse.

* Telefoniske service afregnes pr. påbegyndt kvarter. Derfor anbefaler vi man tegner Fri telefonservice***

**On-site service er fysisk tilstedeværelse i virksomheden inden for den abonnementsform som tegnes, samt den for-analyse som er foretaget inden kontraktens indgåelse.

***Fri telefonservice tegnes hvis man har mange telefoniske henvendelser og spørgsmål, hvor man ikke ønsker at betale per påbegyndt kvarter. Bemærk priserne er begrænset til et vis antal afhængig af virksomheden eller skolens størrelse.

****Overvågning af f.eks. hardware som kamera, servere, internet, routere, computere, antivirus, backup, software osv.

*****Man kan ringe til os 24/7 hvis der opstår strømsvigt, brand osv. NB: bemærk hvert service kald koster kr. 495,- derefter timepris kr. 1.295,- pr. påbegyndt kvarter.

Alle serviceaftaler tilpasses kundens behov ud fra den gratis for-analyse der laves inden kontraktens indgåelse. Mange konsulentvirksomheder tager op til kr. 30.000,- bare for at analysere et trådløst netværk på skolen eller virksomheden, hvortil vi tilbyder disse analyser gratis.

MÅ VI GIVE DIG ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Har du en opgave du skal have løst, kan du få et uforpligtende tilbud, bare udfyld formularen med en beskrivelse af opgaven.