Onsite Support til erhverv og private

ReferencerBliv kontaktet

ONSITE SUPPORT

Produktiv IT tilbyder Onsite Support når du har problemer med din computer, printer, netværk eller andet it udstyr.

Onsite Support udføres ofte i forbindelse med en serviceaftale, hvor din virksomhed får en fast konsulent tilknyttet.

Vi tilbyder en lang række af services som eksempel:

• Du får besøg af en fast IT konsulent
  • Hurtig og effektiv support
  • Generel fejlfinding
  • Installation af system
  • Opsætning af netværk og internetforbindelser
  • Installation af printere og udstyr
  • Opsætning af mail system og programmer
  • Generel fejlfinding
  • Hjælp til din laptop, bærbare, notebook eller PC

Åbningstider:

Mandag – torsdag Kl. 9.00 – 17.00 Fredag Kl. 9.00 – 16.00 Lørdag, Søndag, samt helligdage Lukket.

Har du yderligere spørgsmål vedrørende support, kan Produktiv IT kontaktes på følgende e-mail: support@produktivit.dk.

Vi kan afhjælpe mange problemer med det samme.

Vores kunder betyder alt

Her finder du et udsnit af dem

Mangler i en IT-partner?

ProduktivIT er din virksomheds IT partner. Få opsat, installeret,leveret og serviceret alt jeres IT-udstyr hos os.