ONSITE SUPPORT

Produktiv IT tilbyder Onsite Support når du har problemer med din computer, printer, netværk eller andet it udstyr.

Onsite Support udføres ofte i forbindelse med en serviceaftale, hvor din virksomhed får en fast konsulent tilknyttet.

Vi tilbyder en lang række af services som eksempel:

• Du får besøg af en fast IT konsulent
  • Hurtig og effektiv support
  • Generel fejlfinding
  • Installation af system
  • Opsætning af netværk og internetforbindelser
  • Installation af printere og udstyr
  • Opsætning af mail system og programmer
  • Generel fejlfinding
  • Hjælp til din laptop, bærbare, notebook eller PC

Åbningstider:

Mandag – torsdag Kl. 9.00 – 17.00 Fredag Kl. 9.00 – 16.00 Lørdag, Søndag, samt helligdage Lukket.

Har du yderligere spørgsmål vedrørende support, kan Produktiv IT kontaktes på følgende e-mail: support@produktivit.dk.

Vi kan afhjælpe mange problemer med det samme.

X