Privatlivspolitik

 

Vi (ProduktivIT) tager dine personoplysninger meget alvorligt, vi beskytter dit privatliv i henhold til EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR).

Vi indsamler kun nødvendige oplysninger om dig, hvis du kontakter os har vi eksempelvis brug for dit navn, e-mail, og ofte dit telefonnummer.
Nedenstående kan du se hvordan vi behandler dine oplysninger.

Kontaktoplysninger:

ProduktivIT
Baldersbækvej 2
2635 Ishøj
Tlf: 82 30 74 00
E-mail: info@produktivit.dk
CVR: 33068409  

Beskyttelse af persondata

Vi tager beskyttelsen af dine personlige oplysninger meget alvorligt. Alle personlige oplysninger, som du oplyser til ProduktivIT, gemmes på sikre servere. Udover ProduktivIT, er det kun specifikke tredjeparter, som har brug for adgang til disse oplysninger og er under et fortrolighedskrav, der har adgang til dem, eksempelvis ved køb eller rykning af webhotel.

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at optimere vores services og indhold så du får en endnu bedre oplevelse på vores hjemmeside i fremtiden.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Informationerne slettes dog efter 26 måneder.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af indhold og optimering af hjemmeside.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: info@produktivit.dk