Nicklas Dittmer ”Tessin” samarbejder med Produktiv IT

Produktiv IT og E-Sport spillleren Nicklas Dittmer Indgår samarbejde startende fra 12 oktober.
Nicklas er Professionel Heartstone og spiller LOL under spillernavnet Tessin. Han spiller LOL på hold for sjov og har derfor mest fokus på Heartstone, hvor han er også en af Danmarks bedste spillere. I 2016 vandt Nicklas Dreamhack i Rumænien som hans største triumf til dato, senest har han vundet HK Lan i Odense både i LOL og Heartstone. Nicklas kan følges på https://go.twitch.tv/tessinhs, hvor han sender live når han spiller.

Nicklas fortæller hvorfor han valgte Produktiv IT ”Jeg valgte Produktiv IT, da de er en spændende virksomhed med nogle gode værdier som passer godt til mig. Jeg er startet med at undervise i forskellige spil på flere efterskoler med E-sport og her er Produktiv IT en god samarbejdspartner. De er på skolemarkedet med IT service, hvor jeg også er begyndt og undervise, samtidig leverer Produktiv IT E-Sport lokaler til skoler og foreninger”

Produktiv IT er en IT virksomhed som har fokus på IT Service til skoler og virksomheder og har i 2017 gået ind på E-Sport markedet og designer E-sport lokaler og computere til skoler, foreninger, virksomheder og private. Et samarbejde mellem Produktiv IT og Nicklas er et godt match for begge partner.

I første omgang har Produktiv IT sponseret Nicklas’ nye E-sport computer.

Nicklas’ nye E-Sport computer:
INTEL Core I7-7700K 4,2GHz
Geforce GTX1060 6GB
Thermaltake Level 10 GT
KINGSTON 16GB 2400MHz DDR4
MSI Z270 Carbon Pro
INTEL BXTS13X
Corsair VS450

Find din egen computer på vores webshop eller send os en mail på Info@produktivit.dk med din forespørgsel.

Kontrakten bliver skrevet under

Kontrakt underskrives

Tessin med sin nye computer

Nicklas Tessin Dittmer

Samarbejdet er på plads

Samarbejdet er på plads

Kontrakt læses igennem af Nicklas Dittmer "Tessin"

Detaljerne kommer på plads